NessieDVB::Forum

... talks ...

DLNA looses channels

DLNA server mode

Most networked media players, including Blueray players and TV sets are fit in that mode.

DLNA looses channels

Postby greenpower » Sat Dec 03, 2011 10:15 pm

Hello,

my nessiedvb is loosing channels in DLNA mode. For example BR-Alpha on Astra 19,2 can be scanned and appears in "All Channels". But when i put it to "Our Channels" and click submit than nessiedvb looses this channel from "All Channels" and "Our Channels". The same is when i scan arte and arte hd where arte hd disappears from "Our Channels" and "All channels" after submit button has been pressed. This problem is reproduceable on my nessiedvb.
greenpower
 
Posts: 10
Joined: Fri Nov 25, 2011 4:24 am

Re: DLNA looses channels

Postby ales » Mon Dec 05, 2011 12:52 am

Hi,

please could you specify version of sw you have in NessieDVB? Thanks.
ales
 
Posts: 24
Joined: Tue May 31, 2011 9:41 am

Re: DLNA looses channels

Postby greenpower » Mon Dec 05, 2011 5:36 am

Of course i am always using the latest version which is now "version 1.3.14/Pingu".
greenpower
 
Posts: 10
Joined: Fri Nov 25, 2011 4:24 am

Re: DLNA looses channels

Postby hop » Tue Dec 06, 2011 2:27 am

I can confirm the bug. Unfortunatelly :-(

Thank you and please wait for the fix.

Honza
hop
 
Posts: 86
Joined: Tue May 31, 2011 12:36 am

Re: DLNA looses channels

Postby hop » Tue Dec 06, 2011 11:35 am

Just fixed. Please wait few days. We are going to release a new beta version
with motor support. And the fix will be included also.

Honza
hop
 
Posts: 86
Joined: Tue May 31, 2011 12:36 am


Return to config:DLNA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron